America's Cup finale - (uitgesteld)

De voorspelling zegt een zuidelijke wind vandaag. Een onmogelijk opgave om een goede baan te leggen. Race 14 van de 34ste America's Cup zal uitstel krijgen tot wanneer er een front passeert en de wind draait naar het westen. Wanneer westelijk zal de windsnelheid 15-16 knopen zijn. Volg live mee vanaf 22u15.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: