America's Cup finale - (uitgesteld)

De voorspelling zegt een zuidelijke wind vandaag. Een onmogelijk opgave om een goede baan te leggen. Race 14 van de 34ste America's Cup zal uitstel krijgen tot wanneer er een front passeert en de wind draait naar het westen. Wanneer westelijk zal de windsnelheid 15-16 knopen zijn. Volg live mee vanaf 22u15.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: