America's Cup finale - (uitgesteld)

De voorspelling zegt een zuidelijke wind vandaag. Een onmogelijk opgave om een goede baan te leggen. Race 14 van de 34ste America's Cup zal uitstel krijgen tot wanneer er een front passeert en de wind draait naar het westen. Wanneer westelijk zal de windsnelheid 15-16 knopen zijn. Volg live mee vanaf 22u15.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: