America's Cup finale - race 14 en 15

De 34ste America's Cup krijgt vandaag weeral vervolg in San Francisco. De windrichting is alvast veel beter dan gisteren en de windsnelheid zal voor de eerste race tussen de 12 en 15 knopen. Race 14 zal naar alle waarschijnlijkheid om 22u15 onze tijd van start gaan. Indien nodig volgt race 15 om 23u15 met iets meer wind 15-18 knopen.

Tussenstand blijft sinds eergisteren 8-3 voor Emirates Team New Zealand, ze staan op match point tegen titelverdediger Oracle Team USA.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: