America's Cup finale - race 14 en 15

De 34ste America's Cup krijgt vandaag weeral vervolg in San Francisco. De windrichting is alvast veel beter dan gisteren en de windsnelheid zal voor de eerste race tussen de 12 en 15 knopen. Race 14 zal naar alle waarschijnlijkheid om 22u15 onze tijd van start gaan. Indien nodig volgt race 15 om 23u15 met iets meer wind 15-18 knopen.

Tussenstand blijft sinds eergisteren 8-3 voor Emirates Team New Zealand, ze staan op match point tegen titelverdediger Oracle Team USA.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: