America's Cup finale - race 16 en 17

De 34ste America's Cup vanuit San Francisco vanavond weer live op onze schermen. Het weerbericht voorspelt zonnig weer met een matige maar constante wind opbouw. De windvoorspelling is 8-10 knopen voor de eerste race en 10-14 knopen voor de (indien nodig) tweede race. Eén race zal er vandaag zeker gezeild worden, een tweede wordt moeilijk qua tijdlimiet. Eerste start is voorzien om 22u15 onze tijd.

Emirates Team New Zealand staat met een 8-5 score op match point met Oracle Team USA.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: