America's Cup finale - race 16 en 17

De 34ste America's Cup vanuit San Francisco vanavond weer live op onze schermen. Het weerbericht voorspelt zonnig weer met een matige maar constante wind opbouw. De windvoorspelling is 8-10 knopen voor de eerste race en 10-14 knopen voor de (indien nodig) tweede race. Eén race zal er vandaag zeker gezeild worden, een tweede wordt moeilijk qua tijdlimiet. Eerste start is voorzien om 22u15 onze tijd.

Emirates Team New Zealand staat met een 8-5 score op match point met Oracle Team USA.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: