Spirou: Belgian Juniors Cup 2013

SpirouBen je geboren na 1 januari 2000 en kan je een kleine zeilboot besturen? Dan verwachten we je op de Sint-Pietersplas te Brugge (VVW Brugge). De Belgian Juniors Cup wordt ingericht voor jongens en meisjes die GRATIS het wedstrijdzeilen willen ontdekken op een kleine wedstrijdboot (Spirou, een erkende nationale klasse). Een kleine zeilboot kunnen besturen is een noodzaak.

De wedstrijd zal in optimist gevaren worden; zowel de boten als reddingsvesten worden ter beschikking gesteld. De inrichtende clubs zorgen voor de veiligheid.

De vier finalisten krijgen een spirou in bruikleen voor het zeilseizoen 2014. Enige voorwaarde is aan minstens 8 nationale wedstrijden deelnemen.

De eerste start is voorzien op zondag 27 oktober om 10u30.
Adres: Blankenbergsedijk 73-75 te 8000 Brugge

www.spirouclass.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: