America's Cup finale - race 17 en 18

Vandaag race 17 en misschien (indien nodig) race 18 van de 34ste America's Cup. Race 16 werd gisteren gewonnen door Oracle Team USA en dat brengt de score op 8-6 voor Emirates Team New Zealand. De windvoorspelling in de baai van San Franicisco is 20-25 knopen toenemend in de namiddag. Kijk hier live vanaf 22u15 onze tijd.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: