America's Cup finale - race 17 en 18

Vandaag race 17 en misschien (indien nodig) race 18 van de 34ste America's Cup. Race 16 werd gisteren gewonnen door Oracle Team USA en dat brengt de score op 8-6 voor Emirates Team New Zealand. De windvoorspelling in de baai van San Franicisco is 20-25 knopen toenemend in de namiddag. Kijk hier live vanaf 22u15 onze tijd.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: