America's Cup finale - race 17 en 18

Vandaag race 17 en misschien (indien nodig) race 18 van de 34ste America's Cup. Race 16 werd gisteren gewonnen door Oracle Team USA en dat brengt de score op 8-6 voor Emirates Team New Zealand. De windvoorspelling in de baai van San Franicisco is 20-25 knopen toenemend in de namiddag. Kijk hier live vanaf 22u15 onze tijd.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: