America's Cup finale - race 19

Kijk live naar de winner-take-all race in de 34ste America's Cup vanaf 22u00. De windvoorspelling is gans de namiddag toenemend van 20 tot 25 knopen. Iets meer wind dan gisteren. Wordt het Emirates Team New Zealand of Orace Team USA? Rond 23u00 zullen we de winnaar kennen van de 34ste America's Cup!

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: