America's Cup finale - race 19

Kijk live naar de winner-take-all race in de 34ste America's Cup vanaf 22u00. De windvoorspelling is gans de namiddag toenemend van 20 tot 25 knopen. Iets meer wind dan gisteren. Wordt het Emirates Team New Zealand of Orace Team USA? Rond 23u00 zullen we de winnaar kennen van de 34ste America's Cup!

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: