2K Winter Team Racing Series vanuit Batavia Sailing Center

2K Winter Team Racing SeriesOok de komende winter organiseert het Batavia Sailing Center weer haar 2K Team Racing Series (2KWTRS) waarbij een wildcard voor het EUROSAF 2K Club Championship is te verdienen. Op zes zondagen wordt gestreden om de titel Kampioen 2K Winter Team Racing 2014. Vorig jaar ging de zege naar het team van Jelle Roos. Maximaal kunnen 5 teams per zondag deelnemen.

2K Team Racing wint snel aan populariteit in Europa. Meer en meer wedstrijden worden overal in Europa georganiseerd. Er wordt nu ook een centrale ranking bijgehouden.

De Winterserie wordt gevaren op 17 november, 22 december, 19 januari, 23 februari en 23 maart. De finaledag is op 6 april. Er wordt gevaren in de Maxfun25 boten van het Batavia Sailing Center.

Teams die willen deelnemen bestaan uit maximaal 8 personen; bij voorkeur samengesteld uit zowel mannen als vrouwen. Overigens is het ook mogelijk deel te nemen als je team uit 6 personen bestaat. De kosten bedragen bij deelname van een team van 8 personen slechts 35 euro per persoon. De mogelijkheid bestaat de zaterdag voorafgaand aan de 2KWTRS een boot te huren voor een training zodat je als team goed beslagen ten ijs komt. Wil je daarvan gebruik maken neem dan contact op met Alex@bataviasailingcenter.nl. De mogelijheid bestaat a/b van het ms Waddenzee (het clubhuis van het Batavia Sailing Center, te overnachten.

Voor meer informatie zie: www.2kteamracing.com en
http://bataviasailingcenter.nl/nieuws/algemeen/57,winterserie-2k-team-r…

Tekst: Joop van Diest

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: