Nog een week om in te schrijven voor de Hooikist Race 2013

Hooikist Race 2013Over een week wordt de Hooikist Race 2013 gevaren. Deelnemers kunnen tot 24 uur van te voren inschrijven. ‘Hoewel we nu al meer deelnemers hebben dan vorig jaar, zou het geweldig zijn om 30 boten of meer aan de start te krijgen. Daarom hebben we de inschrijfdatum iets uitgesteld’, aldus Floris Cornelissen van Roei & Zeilvereniging Naarden.

Tot nu toe hebben 25 boten zich ingeschreven, waarvan acht X-79’s. Zij varen in een eigen eenheidsklasse.

De Hooikist Race is een spectaculaire wedstrijd bestaande uit twee up- en downwind races, die beiden op zaterdag 14 september worden gehouden op het IJmeer tussen Pampushaven en Pampus. De eerste start is om 11.00 uur bij de Pampushaven. Roei en Zeilvereniging Naarden zorgt zoals elk jaar voor een officieel startschip.

Voor meer informatie en inschrijven: www.rzvnaarden.nl/wedstrijdzeilen/hooikist-race/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: