TP52's trainen voor de kickoff van het derde 52 Super Series seizoen

  • Author: Ice
    Date: zo, 19/01/2014 - 19:10
    Tags:

52 Super SeriesHet derde 52 Super Series seizoen gaat maandag van start tijdens de Key West 2014 regatta. Quantum Racing's fotograaf van dienst Keith Brash was vandaag tijdens de trainingssessies aanwezig op het water en nam een mooie set foto's van de aanwezige TP 52's. Relax and enjoy!

Quantum RacingQuantum RacingTP52trainingssessiesTP 52

www.52superseries.com
www.premiere-racing.com (Key West 2014 is hier live te volgen)

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: