TP52's trainen voor de kickoff van het derde 52 Super Series seizoen

  • Author: Ice
    Date: zo, 19/01/2014 - 19:10
    Tags:

52 Super SeriesHet derde 52 Super Series seizoen gaat maandag van start tijdens de Key West 2014 regatta. Quantum Racing's fotograaf van dienst Keith Brash was vandaag tijdens de trainingssessies aanwezig op het water en nam een mooie set foto's van de aanwezige TP 52's. Relax and enjoy!

Quantum RacingQuantum RacingTP52trainingssessiesTP 52

www.52superseries.com
www.premiere-racing.com (Key West 2014 is hier live te volgen)

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: