TP52's trainen voor de kickoff van het derde 52 Super Series seizoen

  • Author: Ice
    Date: zo, 19/01/2014 - 19:10
    Tags:

52 Super SeriesHet derde 52 Super Series seizoen gaat maandag van start tijdens de Key West 2014 regatta. Quantum Racing's fotograaf van dienst Keith Brash was vandaag tijdens de trainingssessies aanwezig op het water en nam een mooie set foto's van de aanwezige TP 52's. Relax and enjoy!

Quantum RacingQuantum RacingTP52trainingssessiesTP 52

www.52superseries.com
www.premiere-racing.com (Key West 2014 is hier live te volgen)

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: