Winnaars Fly and Sail zeillaarzen

 • Author: Ice
  Date: zo, 19/01/2014 - 12:04

zeillaarzenHieronder vindt u de winnaars van de prijsvraag. Enkel de winnaars waarvan de naam en e-mail adres bekend zijn worden gepubliceerd. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd met de vraag naar schoenmaat en verzendadres.

Het correcte antwoord op de vraag naar het meest populaire nieuwsbericht van 2013 op ClubRacer was:

 1. Gazprom blameert de zeilsport 4628 keer gelezen;
 2. Antwerp Race ingekort wegens te weinig wind 3625 keer gelezen;
 3. Dirk de Ridder uitgesloten van de America's Cup 3150 keer gelezen.

De vraag werd het meest correct beantwoord door:

 • Geert Van Bossche uit Sint-Niklaas (BEL)
 • Nathalie De Busser uit Merksem (BEL)

Zij krijgen eerstdaags een e-mail van de distributeur.

Wij hebben gemeten met de Google Analytics webanalyse tool.

Auteur:

 • Ice

  Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: