Win Fly and Sail zeillaarzen!

  • Author: Ice
    Date: do, 02/01/2014 - 14:24

Fly and Sail zeillaarzenClubRacer begint 2014 in stijl: waarschijnlijk zijn jullie de laatste dagen bedolven met kerst en nieuwjaars cadeau's, wij doen er nog een schepje bovenop. Wij geven ter ere van het nieuw jaar twee paar waterdichte Fly and Sail zeillaarzen weg aan twee winnaars die uit onze top 10 van de meest gelezen nieuwsberichten de absolute topper kan raden. Doe mee en win, deelnemen kost niets.

Raad en win
Bekijk onderstaande top 10 lijst van onze populairste nieuwsberichten van het afgelopen jaar. Raad diegene die het meest gelezen is en hoeveel keer (wij meten met Google Analytics).

Stuur je antwoord en cijfer samen je contact gegevens (naam en telefoonnummer) naar redactie@clubracer.be met als onderwerp “de populairste”.

De ClubRacer Top 10: (in willekeurige volgorde)

De prijsvraag sluit op 15 januari klokslag 24u. Indien ex-aequo zal een schuldige hand de winnaar aanduiden.

Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

Heb je geen zin in de prijsvraag dan kan je de Fly and Sail zeillaarzen kopen via www.suprimax.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: