Evi Van Acker en Ascento samen naar de Olympische Spelen in Rio

Evi Van Acker en AscentoAscento, divisie van t-groep, is vanaf vandaag de officiële sponsor van Belgisch zeilkampioene Evi Van Acker. Dit met het oog op de Olympische Spelen in Rio in 2016.

Het afsluiten van een samenwerkingscontract met Evi Van Acker situeert zich binnen de rebranding van Ascento, waarbij naast een nieuw logo ook een vernieuwd visie werd ontwikkeld. In de nieuwe visie legt Ascento de klemtoon op wendbaarheid en koersbepaling van zowel bedrijven als medewerkers.

Ascento vaart met Evi Van Acker nieuwe koers
Om zijn nieuwe visie kracht bij te zetten was Ascento op zoek naar een partnership waarbij meerdere raakvlakken zich manifesteerden. Na enig zoekwerk kwam Ascento uit bij Evi Van Acker, de Belgische zeilkampioene die in 2012 in Londen een bronzen medaille haalde en ook nu hard aan het trainen is om o.a. in Rio een nieuwe topprestatie neer te zetten.

Geert Volders, directeur Ascento licht toe: “De sponsoring van Evi was voor ons, dankzij de vele overeenkomsten, een ‘match made in heaven’. In de zeilsport is wendbaarheid, naast het bepalen van een koers, cruciaal om topprestaties neer te zetten. Beide kwaliteiten vormen ook de rode draad bij Ascento: een bedrijf en zijn medewerkers dienen zich zo wendbaar mogelijk op te stellen om steeds opnieuw te kunnen beantwoorden aan de wijzigende business omgeving. Daarnaast is een koers of strategie uitzetten en deze bijsturen vandaag de dag onontbeerlijk geworden voor bedrijven. Ook medewerkers zetten steeds vaker een koers uit, wanneer ze hun carrièrepad uitstippelen. We aarzelden dan ook geen moment om met Evi een partnership sluiten tot en met de Olympische Spelen in 2016.”

Ook Evi Van Acker is verheugd over deze samenwerking: “Een link tussen beide werelden is voor mij cruciaal bij het aangaan van een partnership. De visie van Ascento sluit perfect aan bij mijn wereld. Ik ben dan ook heel tevreden met de uitgewer te campagne en kijk alvast uit naar een succesvolle samenwerking!”

Bepaal de koers met uw talent!
Met dit nieuwe partnership kondigt Ascento tevens ook zijn rebranding en strategische heroriëntatie aan. De focus ligt vanaf nu nadrukkelijk op talent mobility, wendbaarheid en koersbepaling. Naast een nieuw logo beschikt Ascento vanaf nu ook over een nieuwe slogan waarin de kernelementen uit de vernieuwde visie zijn verwerkt: HR experten in talent mobility. Als HR-dienstverlener gespecialiseerd in rekrutering & selectie, talent & performance management en outplacement zet Ascento vanaf nu nog sterker in op een totaalbenadering die van het talent van het individu vertrekt en waarbij aandacht besteed wordt aan zowel het aantrekken, behouden, ontwikkelen als (her)oriënteren van medewerkers om zo uiteindelijk tot een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent voor alle stakeholders (werkgevers, medewerkers en maatschappij) te komen.

Tekst: Evi Robignon

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: