40 mijl van Bru start op 24 mei 2014

40 mijl van BruAl druk bezig met het indelen van de agenda voor volgend jaar? Dat komt goed uit. Want ook voor 2014 staat het gezelligste en sportiefste zeilevenement in Zeeland alweer op de planning. Op 24 mei om precies te zijn. Beleef een uitdagende doublehanded zeilwedstrijd op de Grevelingen en geniet van een weekend vol gezelligheid op de Jachthaven van Bruinisse.

Samen met jouw zeilmaat-partner-vrouw de strijd met de elementen aan en in je eigen toerklasse? Of eens een keer niet met een team, maar samen de wedstrijdklasse varen? Het kan tijdens de zevende editie van de 40 mijl van Bru. Traditiegetrouw zorgt de organisatie naast de wedstrijd ook voor koffie en een bolus, een natje en droogje op het water en een heerlijk buffet. In de avond is het nog lang nagenieten van een mooie zeilwedstrijd onder het genot van een goed portie muziek.

Blokkeer dat weekend of zeg alles af, want dit wil je toch niet missen? De organisatie ziet jullie graag aan de start verschijnen. Inschrijven kan vanaf begin april, dus zet ook die reminder in de agenda. Lees ondertussen alle ins en outs op www.40mijlvanbru.nl

Tekst en foto: Fleur Klaassen

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: