Prijs Schelderegatta voorgesteld door de RYCB

Kris Rijmenants en Patrick Van den BulckKris Rijmenants, voorzitter en Patrick Van den Bulck, gedelegeerd bestuurder van de RYCB Antwerpen waren niet weinig blij toen ze dit weekend de Prijs van de Schelderegatta konden voorstellen.

Deze auto - een Fiat 500 - kan gewonnen geworden door één van de deelnemers van de Schelderegatta, de zeilwedstrijd voor zeegaande jachten tussen Hansweert en Antwerpen op zaterdag 28 juni 2014.

Inschrijven kan nu nog niet: even wachten tot 1 april 2014 en dan worden de inschrijvingen geopend en mogelijks vervroegd afgesloten als het maximaal aantal toegelaten deelnemers is bereikt.

Lees ook: www.clubracer.be/2014/1/6/win-fiat-500-tijdens-schelderegatta

Foto: George Janssens

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: