Van Uden Reco Stellendam regatta 2014 inschrijvingen geopend

Van Uden Reco Stellendam regattaHet moet nog winter worden en de eerste sneeuw is in het uiterste noorden van het land reeds gevallen. Maar het wedstrijdcomité van de Van Uden Reco Stellendam regatta 2014 staat alweer in de startblokken voor de opening van een nieuw seizoen. Want terwijl de winterwedstrijden gezeild worden, dromen wij van de eerste wedstrijden in de volle zon.

In het weekend van 19 en 20 april 2014 wordt het zeilseizoen als vanouds geopend door Van Uden Reco Stellendam Regatta.

Speciaal voor het thuisfront heeft de Van Uden Reco Stellendam Regatta haar website in een gloednieuw jasje gestoken. Zo blijven ook de thuisblijvers tijdens het evenement beter op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Wedstrijden van formaat!
Het seizoen wordt uiteraard weer fanatiek gestart met wedstrijden in onder andere de klassen IRC, ORC, Swan 45, j24, j80, x35, Max Fun, Laser SB3, First 31.7 en niet te vergeten de Melges 24.

Nieuw in het veld zijn de Kwart Tonners, die als eenheidsklasse een extra staaltje fanatisme toevoegen. De organisatie van de van Uden Reco Stellendam Regatta is verheugd deze fanatieke club wedstrijdzeilers te mogen verwelkomen.

De Swan 45’s van de hoofdsponsors van Uden en Reco zullen ook dit jaar weer ten tonele verschijnen. De Swan van Uden vaart vermoedelijk met frisse bemanning, nu een aantal van hun teamgenoten met Team Brunel Nederland gaat verdedigen in de Volvo Ocean Race. De Reco zal met hun sterke, vaste team het seizoen openen. Een ijzersterke kandidaat voor een podiumplek.

Extra feestje aan de wal?
De van Uden Reco valt dit jaar tijdens Pasen. Dat biedt wedstrijdzeilers de uitgelezen mogelijkheid vrijdagmiddag al het water op te gaan. Een perfect excuus om het feestje extra vroeg te starten.
De organisatie van de van Uden Reco werkt er hard aan vrijdagavond al een muziekje aan te zetten. Houdt dus de website in de gaten om te weten wanneer de dansschoenen de kast uit mogen.

Meedoen dus!
Een echte zeiler trakteert zichzelf nu op deelname aan de Van Uden Reco regatta. Zo droomt hij de hele winter door over de nieuwe opening van het seizoen! Inschrijven kan op www.vanudenreco.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: