Extreme Sailing Series 2014 preview (video)

Extreme Sailing SeriesIn 2013 kreeg de Exteme Sailing Series minder aandacht dan de jaren voordien. Dat had een goede reden. Alle bekende en minder bekende tv huizen en camera's waren namelijk gericht op de spannende America's Cup Series. In 2014 ziet het er voor de Exteme Sailing Series veel beter uit.

Negen elite teams uit zeven naties zullen deelnemen. Om er een paar te noemen: de Olympische legende Ben Ainslie, Volvo Ocean Race winnaar Franck Cammas, Leigh McMillan, Roman Hagara,...

Het eerst startschot gaat af op 20 februari in Singapore. We besluiten de series in één van de meest iconische zeilsteden ter wereld, Harbour City in Sydney (Australië).

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: