Extreme Sailing Series 2014 preview (video)

Extreme Sailing SeriesIn 2013 kreeg de Exteme Sailing Series minder aandacht dan de jaren voordien. Dat had een goede reden. Alle bekende en minder bekende tv huizen en camera's waren namelijk gericht op de spannende America's Cup Series. In 2014 ziet het er voor de Exteme Sailing Series veel beter uit.

Negen elite teams uit zeven naties zullen deelnemen. Om er een paar te noemen: de Olympische legende Ben Ainslie, Volvo Ocean Race winnaar Franck Cammas, Leigh McMillan, Roman Hagara,...

Het eerst startschot gaat af op 20 februari in Singapore. We besluiten de series in één van de meest iconische zeilsteden ter wereld, Harbour City in Sydney (Australië).

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: