Extreme Sailing Series 2014 preview (video)

Extreme Sailing SeriesIn 2013 kreeg de Exteme Sailing Series minder aandacht dan de jaren voordien. Dat had een goede reden. Alle bekende en minder bekende tv huizen en camera's waren namelijk gericht op de spannende America's Cup Series. In 2014 ziet het er voor de Exteme Sailing Series veel beter uit.

Negen elite teams uit zeven naties zullen deelnemen. Om er een paar te noemen: de Olympische legende Ben Ainslie, Volvo Ocean Race winnaar Franck Cammas, Leigh McMillan, Roman Hagara,...

Het eerst startschot gaat af op 20 februari in Singapore. We besluiten de series in één van de meest iconische zeilsteden ter wereld, Harbour City in Sydney (Australië).

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: