Vrijdagavond voor de Goofy van oktober lezing Henk plaatje

Henk plaatjeTijdens de Goofies Race geldt het Goofies reglement. Toch is het goed te zeilen volgens het regels van het wedstrijdzeilen. Henk Plaatje is een internationaal umpire - arbiter en bekend van het door hem geschreven “Regelschrift”. Hij schreef een aantal artikelen overmatch racen en geeft cursussen en lezingen.

Deze avond worden ons de regels door hem nog eens goed uitgelegd. Het wordt een avondwaar we onze kennis kunnen testen. Henk geeft de minicursus met behulp van beamer, scherm en magneetbord met bootjes.

Dit wordt een avond met veel discussie, over regels wordt immers nogal eens verschillend gedacht. Aan het einde van de avond zijn we eensgezind,een mooie opening van het winterprogramma.

Aanstaande vrijdag 3 oktober vanaf 20.30 zal Henk Plaatje een lezing over en een toelichting op het wedstrijdreglement geven in de Yachtclub ook voor zeilers die (nog. De toegang is gratis,) niet met de Goofies wedstrijden meedoen

Tijdens de pauze serveert Kees weer lekkere hapjes.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: