Zeilfans kunnen Team Brunel steunen midden op de oceaan

Team BrunelBrunel heeft een platform gelanceerd om Team Brunel aan te moedigen in de Volvo Ocean Race. Op teambrunel.com kunnen fans op een virtuele kaart online letterlijk een boei met een persoonlijk bericht aan het team ‘droppen’. De meest creatieve berichten, die ook nog het dichtst bij de daadwerkelijke route van de boot liggen, maken onder andere kans om Team Brunel persoonlijk aan te komen moedigen bij de finish van de race in Gotenburg, Zweden.

“Drop a Buoy is een unieke manier om Team Brunel te steunen.”, zegt Steven Biester, project manager voor Volvo Ocean Race Brunel. “Want hoe moedig je anders een zeilteam aan, dat midden op de ocean zit! Wij willen de fans de kans geven om Team Brunel zo goed mogelijk te steunen. Het succes hangt immers niet alleen af van de crew, maar van iedereen die achter ze staat.”

Brunel is hoofdsponsor van Team Brunel, de Nederlandse boot in de zwaarste en meest prestigieuze zeilwedstrijd ter wereld, de Volvo Ocean Race. Schipper Bouwe Bekking en zijn 9-koppige crew zijn op zaterdag 11 oktober van start gegaan in de eerste echte off shore etappe van Alicante, Spanje naar Kaapstad, Zuid-Afrika.

“Nu Team Brunel Gibraltar is gepasseerd en bezig is aan de grote oversteek over de Atlantische Oceaan naar het volgende ‘waypoint’ voor de kust van Brazilië, hebben zij de steun van de fans meer dan ooit nodig!”, zegt Biester, “Vanaf nu kan iedereen boeien plaatsen en daarmee het team steunen. En, hoe meer boeien, hoe meer steun!”.

www.brunelsailing.net/en_UK/drop-a-buoy

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: