Hein Ruyten Trofee brengt de toeschouwers en Yngling zeilers dichterbij dan ooit

Hein Ruyten TrofeeDe derde editie van de Hein Ruyten Trofee in Langweer op 25 en 26 oktober is onverminderd populair. Met deelnemers uit Noorwegen, Denemarken, België en Duitsland en een sterke Nederlandse vloot, met onder andere alle boten van het BMW Nationaal Jeugdzeilplan, belooft het weer een unieke belevenis te worden die het seizoen afsluit!

Mídden in de wedstrijdgeweld ligt salonboot de Simmerwille, van waar toeschouwers comfortabel het zeilen kunnen volgen. Iedereen is van harte welkom om op te stappen vanaf de kade Stevenshoek te Langweer. Hier zal de hele dag een pendelsloep op bestelling heen en weer varen naar de Simmerwille. Direct opstappen op de salonboot kan om 11.30 op zaterdag, en 10.30 op zondag. Dus kom kijken!

Niet dichtbij genoeg? Misschien waag je je wel IN de opblaasbare borrelboventon... Of huur je gewoon een yngling om mee te doen.
Verder zijn tijdens de Team Speed Date op vrijdag 18.30 in de Drie Zwaantjes alle geïnteresseerden, opstappers en bemanningzoekenden welkom. Daarna mag je van ons blijven slapen.

Wat dit evenement verder uniek maakt, kun je lezen op:
www.yngling.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: