Flying Dreams "An Ocean Story"

Dit filmpje, gemaakt voor een overwegend mannelijke doelgroep houdt het midden tussen een commercial voor parfum en dure badpakken of eventueel herenkleding. Ik heb er alvast het raden naar. Onduidelijk waarover dit gaat en dus slechte marketing.

Mijn liefste vind dit alvast fantastisch. Ik daarentegen ben altijd lichtelijk geïrriteerd en hoogst zelden onder de indruk als ik dit soort filmpjes bekijk. In het bijhorende persbericht staat: Het hoofdpersonage wordt gespeeld door Claire-Lise Welter, een Franse water ski atlete. Claire Lise belichaamd de moderne vrouw, elegant en sportief.

Zo’n hedendaagse superkip dus, die me al de keel uithangt als ik haar moeizaam onder woorden tracht te brengen. Jaja. Enfin er heeft vast wel iemand die er de Vlerick Business School heeft opzitten uitgevogeld dat hier een markt voor is.

Neen jongens, you do not fool me. Geef mij dan maar de dames van team SCA, die in al hun ongephotoshopte glorie staan écht te wezen aan dek van hun VO 65.

Enfin, mij kan deze reclameboodschap geenszins bekoren maar het staat u natuurlijk vrij om hier volop en argeloos, om niet te zeggen domweg, van te genieten…

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: