Predictwind produceert betere golfhoogte voorspellingen (video)

golfhoogtePredictwind heeft deze week een significante verbetering aangebracht in haar golfhoogte voorspellingen. Met zijn nieuwe tot op 50km nauwkeurige globale windvoorspelling gecombineerd met de ocean current data is dit de meest geavanceerde deining en golf modellering online verkrijgbaar.

Door het combineren van de Predictwind data met de ocean current data is het effect van de wind op de golven berekenbaar. Dit moet een accuratere golfhoogte voorspelling geven.

De nieuwe voorspellingen nemen nu ook het effect van eilanden en landmassa's mee in de berekening. Hierdoor kunnen demping en richtingveranderingen worden weergeven.

Nieuwe locaties werden ook toegevoegd: Middellandse Zee, Zwarte Zee en de Perzische Golf.

http://news.predictwind.com/improved_swell_modelling/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: