Predictwind produceert betere golfhoogte voorspellingen (video)

golfhoogtePredictwind heeft deze week een significante verbetering aangebracht in haar golfhoogte voorspellingen. Met zijn nieuwe tot op 50km nauwkeurige globale windvoorspelling gecombineerd met de ocean current data is dit de meest geavanceerde deining en golf modellering online verkrijgbaar.

Door het combineren van de Predictwind data met de ocean current data is het effect van de wind op de golven berekenbaar. Dit moet een accuratere golfhoogte voorspelling geven.

De nieuwe voorspellingen nemen nu ook het effect van eilanden en landmassa's mee in de berekening. Hierdoor kunnen demping en richtingveranderingen worden weergeven.

Nieuwe locaties werden ook toegevoegd: Middellandse Zee, Zwarte Zee en de Perzische Golf.

http://news.predictwind.com/improved_swell_modelling/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: