Publiek soms wel heel dichtbij tijdens de Hein RuytenTrofee

Hein RuytenTrofeeOp 24, 25 en 26 oktober streden maar liefst 37 Yngling-teams in een internationaal veld tijdens de alsmaar groeiende Hein RuytenTrofee. Toeschouwers konden zowel comfortabel aan de bar op het toeschouwersschip, als midden in het wedstrijdgeweld vanuit de holle boventon meegenieten. Probeer je dan maar eens te verantwoorden voor een overtreding.

Naast 9 spannende wedstrijden op het water, was het ook spannend op de wal. Voorafgaand aan de wedstrijden werden 20 boten van het BMW Nationaal Jeugdzeilplan - die door jeugdteams geleased worden- jaarlijks gekeurd op schade en netheid. De overige 10 ynglings zijn nog beschikbaar voor 900 euro per jaar!

‘s Avonds maakten cupido’s tijdens de Team Speed Date nieuwe matches voor volgend jaar, en werden prijzen als een nieuwe spinaker verloot. Vanzelfsprekend maakten de 20 jeugdteams gebruik van de wintertijd op zaterdag in de Drie Zwaantjes... Iedereen bleef ook overnachten.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: