In-Port Race te Kaapstad straks live (video)

In-Port Race te KaapstadDe Volvo Ocean Race editie 2014-15 gaat vandaag om 13u (onze tijd) verder met de In-Port Race te Kaapstad. Voor diegene die niet in Kaapstad zijn er mogelijkheden genoeg om de winderige race vandaag te volgen: via de app, de website, Twitter of volg hier op ClubRacer de live video stream van Youtube.

Hoe ziet deze In-port race eruit?
Het weer ziet er typisch uit voor Kaapstad, veel wind (15 tot 25 knopen) vanaf de Tafelberg en vlak water door de bescherming van de baai.

De wedstrijdbaan is in totaal 8 zeemijl lang met 3 ronde te gaan en een spectaculaire voordewindse start met gennakers op.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: