In-Port Race te Kaapstad straks live (video)

In-Port Race te KaapstadDe Volvo Ocean Race editie 2014-15 gaat vandaag om 13u (onze tijd) verder met de In-Port Race te Kaapstad. Voor diegene die niet in Kaapstad zijn er mogelijkheden genoeg om de winderige race vandaag te volgen: via de app, de website, Twitter of volg hier op ClubRacer de live video stream van Youtube.

Hoe ziet deze In-port race eruit?
Het weer ziet er typisch uit voor Kaapstad, veel wind (15 tot 25 knopen) vanaf de Tafelberg en vlak water door de bescherming van de baai.

De wedstrijdbaan is in totaal 8 zeemijl lang met 3 ronde te gaan en een spectaculaire voordewindse start met gennakers op.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: