Volg Team Brunel nu met hun nieuwe app

Team BrunelTeam Brunel heeft sinds vandaag zijn eigen app, zodat fans van Bouwe Bekking en zijn mannen hun favoriete Volvo Ocean Race-team nu ook kunnen volgen vanaf hun smartphone. De app is voor zowel iOS- als Android systemen ontwikkeld en is per direct te downloaden in de App Store en Google Play Store.

De app beschikt over dezelfde functies als de Team Brunel website: teambrunel.com. Gebruikers kunnen via de Team Brunel app niet alleen het laatste nieuws van de boot volgen, maar de app biedt ook de mogelijkheid om het laatste video- en beeldmateriaal te bekijken. Tevens verzamelt de app alle relevante social media berichten over Team Brunel en kunnen fans nu nog makkelijker de laatste blogs van de onboard reporter Stefan Coppers volgen.

“We merkten dat er een grote vraag was onder onze fans naar een Team Brunel app,” zegt Robert Knibbe de Online Marketing Specialist van Brunel. “Aangezien mobiel een essentieel platform is om de Volvo Ocean Race en je favoriete team te volgen, hebben we besloten om ook een app te lanceren. Samen met één van de beste ontwikkelaars op dit gebied, die ook door Brunel gedetacheerd wordt bij haar klanten, zijn we deze app gaan bouwen.”

Klik hier om meteen de Team Brunel app op iOS te downloaden.

Klik hier om de Team Brunel app op Android te downloaden.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: