Wie wint de publieksprijs van de Mirabaud Yacht Racing Image 2014?

  • Author: Kat
    Date: di, 04/11/2014 - 07:08
    Tags:

Mirabaud Yacht Racing ImageDe beste jacht-en race fotografen ter wereld hebben hun foto's voor de Mirabaud Yacht Racing Image Award weer ingeleverd. Het is nu aan het publiek om er de mooiste van 2014 uit te kiezen. Via een online kiescampagne wordt dan de foto èn zijn fotograaf gevierd tijdens de World Yacht Racing Forum in Barcelona op 11 december.

De buitengewone verzameling van beelden getuigt van een grote visuele expressie. Het is een mix van authenticiteit, plezier en vastberadenheid geworden en de beelden bewijzen nog maar eens dat de jacht racing wereld dynamisch en mooi is.

In totaal werden 120 foto’s ingediend. Een internationale jury selecteerde daaruit de beste 70 foto’s. Het is uit deze selectie dat het grote publiek nu kan gaan kiezen.

Stem nu zelf op je favoriete beeld via www.mirabaudyachtracingimage.com

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: