Conny van Rietschoten Trofee nominaties zijn bekend

Conny van Rietschoten TrofeeDe Conny van Rietschoten Trofee 2014 nominaties zijn bekend. De afgelopen maanden hebben de Nederlandse zeilers hun zeilhelden kunnen nomineren voor deze prestigieuze zeilsport prijs. Dit jaar zijn er geen offshore of zeezeilers genomineerd. In de lijst zien we enkel zeilers uit de olympische of zwaardboten klassen.

Op 3 januari 2015 organiseert de Stichting Zeiltrophy in het Het Scheepvaartmuseum het Zeiler van het Jaar feest. Op dit vernieuwende feest worden op het binnenplein van Het Scheepvaartmuseum de helden uit de Nederlandse zeilsport in het zonnetje gezet en wordt de Conny van Rietschoten Trofee aan de ‘Zeiler van het Jaar’ toegekend.

De jury heeft voor zowel de Conny van Rietschoten Trofee als de jeugdprijs de Flyer Trofee twee kandidaten geselecteerd.

Nominaties Conny van Rietschoten Trofee:
Marit Bouwmeester
Nicholas Heiner

Nominaties Flyer Trofee:
Daphne van der Vaart
Odile van Aanholt

Op dezelfde avond zal ook de ‘Maas Trofee’ worden uitgereikt aan de vrijwilliger/s, die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: