Informatieve bijeenkomst over zeilrace & rally Scheveningen - Saint Malo

Scheveningen - Saint MaloOp zondag 8 februari 2015 organiseert Zeilrace & Rally een informatieve voorbereidende bijeenkomst bij Vrolijk Watersport, Treilerweg 65 Scheveningen. Aanvang 13.00 uur, borrel 16.00 uur, einde circa 17.00 uur. Voor (kandidaat-)deelnemers en geïnteresseerde zeilliefhebbers wordt een boeiend programma aangeboden waarin veel informatie over de Zeilrace en Rally van Scheveningen naar Saint Malo wordt gepresenteerd.

Hoogtepunt van het programma zal zonder twijfel het gastoptreden en duo-presentatie van Jan-Kees Lampe en Erik van Vuuren vormen.
Jan-Kees won met La Promesse niet alleen solo de OSTAR in 2009 en de AZAB in 2007. In 2014 moest hij halverwege de Round Brittain Race opgeven nadat een fikse storm zijn grootzeil deed scheuren.

Erik van Vuuren’s zeil-CV telt drie kantjes A4. Erik is meervoudig Nederlands kampioen in diverse zeilklassen en wereldkampioen in de X-99 en in de Admiralscup. Hij won Nederlands meest prestigieuze zeilprijs de Conny van Rietschoten trofee. En was zeezeiler van het jaar en winnaar van de Coolhaas prijs voor zijn prestatie in 2012 in leg 4 van de Global Ocean Race. Opvallend detail in deze continue stroom van prijzen. Erik won de ZeilRace & Rally in 1996. Erik werkt momenteel als professionele topcoach & trim specialist en was in die hoedanigheid in 2013 team captain van een kite-team dat met succes de Atlantische Oceaan overstak. Een wereldprimeur.

Beide zeilers, JanKees en Erik, hebben een goed verhaal over snel zeilen, het voorbereiden en het waarmaken van dromen.

Sponsoren
Speciale aandacht is er op de voorbereidende bijeenkomst voor de Sponsoren die de Zeilrace & Rally 2015 helpen waarmaken. Vrolijk Watersport, die als gastheer optreedt en ZR&R, bieden ook aan hen ruimte en gelegenheid om hun producten en diensten voor het voetlicht te brengen.

Aanmelding
Wij zien uit naar een boeiende middag geheel in het teken van zeilen, zeilen en nog eens zeilen. En uiteraard ook naar uw komst. Wij stellen zeer op prijs als u dit aan ons zou willen bevestigen met een kort emailbericht naar Wout Meijer secretaris@zeilrace-rally.nl

Tekst: Wytse Bouma (bestuur Stichting Zeilrace & Rally)

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: