Schuttevaerrace inschrijvingen zijn geopend

SchuttevaerraceDe Schuttevaerrace is sinds 1983 dé krachtmeting voor zeilers, hardlopers en fietsers. De 32ste editie van de Schuttevaerrace vindt plaats op: 23, 24 en 25 mei 2014.

Er wordt op vrijdagochtend 23 mei om 11.00 uur gestart in Stavoren waarna een non-stop traject wordt afgelegd via Kornwerderzand, Texel, Vlieland, Harlingen en Terschelling. Om tenslotte in de avond/nacht van zaterdag 24 mei weer in Stavoren te finishen. In verband met het getij vindt de start later plaats dan bij voorgaande editie.

Deelnemers kunnen zich op donderdagavond 22 mei van 19.00 tot 21.00 uur registreren in strandpaviljoen ‘De Potvis’. Aansluitend vindt om 21.00 uur de opening van de race plaats. Op zondagochtend 25 mei worden de prijzen uitgereikt in strandpaviljoen ‘De Potvis’.

Inschrijving geopend
Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.schuttevaerrace.nl Is uw team nog niet compleet? Schrijf u dan eerst voorlopig in. Via de bemanningspool op de website kunt u ontbrekende teamleden zoeken. Tot 19 mei 2014 kunt u uw inschrijving definitief maken.

Was u tijdens de Schuttevaerrace van 2012 of 2013 ook deelnemer? Dan kunt u opnieuw inloggen op de website met uw inloggegevens. U hoeft nu alleen maar uw gegevens te controleren en waar nodig aan te passen. Bent u uw gegevens vergeten? Dan kunt u deze via de inlogpagina eenvoudig opvragen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: