Marit Bouwmeester wint zilver op Miami OCR

Marit BouwmeesterMarit Bouwmeester wint op de laatste dag van de ISAF Wereldbekerwedstrijd in Miami de medal race en wordt hiermee tweede in de Laser Radial Klasse. Bouwmeester gaat na het winnen van de medal race met een goed gevoel naar huis en kijkt uit naar de rest van het seizoen.

Bouwmeester wint medal race op Miami OCR
Marit Bouwmeester steeg na vier dagen met drie goede races naar de tweede positie in het klassement. Wegens gebrek aan wind werd er in de Laser Radial klasse geen enkele race gevaren op de voorlaatste dag van het evenement. Voor Bouwmeester betekende dit dat ze het gat tussen haar en de Amerikaanse Paige Railey niet kleiner kon maken. De laatste dag won Bouwmeester de medal race maar hiermee kwam ze de Amerikaanse in het klassement niet meer voorbij.

Top 5 Laser Radial OCR Miami 2014
1. Paige Railey (USA)
2. Marit Bouwmeester (NED)
3. Anne-Marie Rindom (DEN)
4. Claire Merry (BLR)
5. Tatiana Drozdovskaya (CAN)

Alle resultaten: http://mocr.ussailing.org/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: