RORC Caribbean 600 2014 - de start (video)

Terwijl we de video van de start binnenkrijgen van de RORC Caribbean 600 komt het bericht van de eerste line honours in de monohull klasse binnen. Hap Fauth’s JV72 Bella Mente (US) heeft George David’s Rambler 100 verslagen.

Bella Menta deed er 48 uur, 5 minuten en 44 seconden over. Weliswaar een kleine 8 uur te weinig om de beste tijd te verbeteren. Rambler 100 deed er ooit maar 40 uur, 20 minuten en 2 seconden over.

http://caribbean600.rorc.org/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: