RORC Caribbean 600 2014 - de start (video)

Terwijl we de video van de start binnenkrijgen van de RORC Caribbean 600 komt het bericht van de eerste line honours in de monohull klasse binnen. Hap Fauth’s JV72 Bella Mente (US) heeft George David’s Rambler 100 verslagen.

Bella Menta deed er 48 uur, 5 minuten en 44 seconden over. Weliswaar een kleine 8 uur te weinig om de beste tijd te verbeteren. Rambler 100 deed er ooit maar 40 uur, 20 minuten en 2 seconden over.

http://caribbean600.rorc.org/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: