Tonnerre de Breskens 3 snelste in IRC ONE

Piet VroonPiet Vroon's Tonnerre de Breskens 3 (NED) is vanmorgen om 4 uur lokale tijd gefinisht en pakt hiermede de RORC Caribbean 600 line honours in de IRC 1 klasse. De Ker 46 van Piet Vroon weet ook de snelste tijd voor zijn klasse te verbeteren naar 3 dagen, 10 uur en 26 minuten, een nieuwe record.

"After the North Sea it was warm and fantastic," vertelde Piet Vroon aan de welkomstparty. "There are very few months where it is actually nice to sail back home in Holland, so this is perfect, even at night. Tonnerre could hardly have done better; good company, no damage - other than the cooking gas running out - it was perfect."

Nu is het wachten op de tragere boten in Piet Vroon's klasse. In de tussenstand zien we dat er nog 4 zeiljachten aanspraak kunnen maken op de echte overwinning (na berekende tijd). We duimen!

http://caribbean600.rorc.org/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: