Tonnerre de Breskens 3 snelste in IRC ONE

Piet VroonPiet Vroon's Tonnerre de Breskens 3 (NED) is vanmorgen om 4 uur lokale tijd gefinisht en pakt hiermede de RORC Caribbean 600 line honours in de IRC 1 klasse. De Ker 46 van Piet Vroon weet ook de snelste tijd voor zijn klasse te verbeteren naar 3 dagen, 10 uur en 26 minuten, een nieuwe record.

"After the North Sea it was warm and fantastic," vertelde Piet Vroon aan de welkomstparty. "There are very few months where it is actually nice to sail back home in Holland, so this is perfect, even at night. Tonnerre could hardly have done better; good company, no damage - other than the cooking gas running out - it was perfect."

Nu is het wachten op de tragere boten in Piet Vroon's klasse. In de tussenstand zien we dat er nog 4 zeiljachten aanspraak kunnen maken op de echte overwinning (na berekende tijd). We duimen!

http://caribbean600.rorc.org/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: