ETNZ in de Volvo Ocean Race?

ETNZHet viel al een tijdje op dat de betere Nieuw Zeelandse Volvo Ocean Race zeilers nergens aan boord bij andere teams te zien zijn. Maar het is nog niet 100% zeker dat er een kiwi boot zal gaan deelnemen. Bij zijn terugkomst uit Spanje bevestigde Grant Dalton wel dat hij een deal had met Team Campos en de Spaanse verzekeraar Mapfre.

Die laatste deal staat voor 6 miljoen euro, wat zijn totaal momenteel op 16 miljoen dollar maakt qua budget. Grant Dalton hoopt nu het resterende kapitaal via zijn eigen land los te krijgen daar de volgende Volvo Ocean Race een stopover heeft in Auckland (NZ).

Grand Dalton heeft de deadline gezet op begin mei 2014 om het volledige budget rond te krijgen.

Ben benieuwd hoe het allemaal gaat loslopen... We houden u via ClubRacer op de hoogte.

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: