ONZK prijsuitreiking

ONZK prijsuitreikingVrijdag 31 januari werden de prijzen van het Open Noordzeekampioenschap uitgereikt. Dit jaar werden zij niet op de Belgian Boat Show uitgereikt, maar in de RNSYC van Oostende, de club die in 2013 het voorzitterschap op zich nam. Deze avond ging gepaard met een receptie, prijsuitreiking en diner met muziek. Een meer dan geslaagde formule die zeker voor herhaling vatbaar is volgens de organiserende club.

In de CR cruiserklasse wonnen Dimitri Vanvyve met Mahabharata (CR3-6) en Phillipe Melis met Boatox (CR1-2). In de IRC 3 klasse stond Alain Rousseau (Picsou) op het hoogste schavotje gevolgd door Frans Maas (Capella) en Philippe Pilate (General Tapioca). Bij de IRC 1-2 won Carl Sabbe (Alegria) van Axel De Cock (Oxygen) en Frank Cleeren (J-bie).

De trofee Frans Louwers, voor de club die het best presteerde in het ONZK, gaat naar de RBSC van Zeebrugge terwijl de Trofee Gaëtan Janssens voor een jaartje naar VVW Nieuwpoort verhuist voor hun prestatie in het OBK IRC.

In de bijlage de presentatie met alle winnaars en voorstelling nieuwe titelsponsor.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: