Flyer wordt feestelijk onthaald in RotterdamFlyerFlyer, het jacht waarmee Conny van Rietschoten de Whitbread Round the World Race won in 1977-78, komt op zaterdag 22 februari aan in Rotterdam. Daar zal het tussen 14.00-14.30 aanmeren bij de Koninklijk Roei-en Zeilvereniging De Maas.

Tijdens de ceremonie van de feestelijke terugkomst zal de vlag van de Koninklijke Maas, waaronder van Rietschoten tijdens de race voer, weer in ontvangst worden genomen aan boord van het jacht.

Iedereen is welkom
Iedereen is deze middag welkom om de aankomst bij te wonen. De Maas opent hiervoor speciaal de deuren van de sociëteit. De kosten bedragen €15 per persoon, inclusief een hapje en drankje.

Op zondag 23 februari houdt de Flyer in de Veerhaven open schip (gratis) en verzorgt schipper Gerard Schootstra twee lezingen over de geschiedenis van het bijzondere jacht in de sociëteit. De sociëteit opent speciaal haar deuren voor de lezingen, deze vangen aan om 13.30 en 15.00. De kosten hiervoor bedragen €25,00 inclusief een hapje en een drankje.

Flyer

Voor zowel de zaterdag als de zondag kunt u zich aanmelden op www.flyer-one.nl Zonder voorafgaande aanmelding, bent u ook op de dag zelf welkom zolang er plaats is in de sociëteit.Programma Welkomstweekend Flyer bij Koninklijke Roei- en Zeilvereniging de Maas
:

Zaterdag 22 februari:
14.00-16.30
Feestelijke aankomst Flyer met borrel in de sociëteit.
(kosten €15, aanmelden op www.flyer-one.nl) 


Zondag 23 februari:
12.00-17.00
Open Schip (Gratis)
13.30 & 15.00: Presentaties Gerard Schootstra ‘Geschiedenis van de Flyer’ kosten €25, inclusief hapje en drankje)
Adres:
Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas
Veerdam 1

Rotterdam

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: