Duikboot komt boven ten midden van een Optimisten wedstrijd

DuikbootDeze optimisten zeilertjes zullen de 49ste International Yachting Week in Mar del Plata (ARG) niet snel vergeten. Ten midden van de wedstrijdbaan komt een militaire duikboot onaangekondigd boven water.

Tijdens het gevaarlijk manoeuvre veegt de duikboot zelfs een merkteken mee, de wedstrijd wordt afgeblazen. Volgens onze bron Juanpanews.com heeft de kapitein een zware blunder gemaakt en werd een drama nipt voorkomen.

International Yachting WeekDuikboot komt bovenDuikboot vs optimistDuikboot vs optimistOptimist zeilertjes

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: