Duikboot komt boven ten midden van een Optimisten wedstrijd

DuikbootDeze optimisten zeilertjes zullen de 49ste International Yachting Week in Mar del Plata (ARG) niet snel vergeten. Ten midden van de wedstrijdbaan komt een militaire duikboot onaangekondigd boven water.

Tijdens het gevaarlijk manoeuvre veegt de duikboot zelfs een merkteken mee, de wedstrijd wordt afgeblazen. Volgens onze bron Juanpanews.com heeft de kapitein een zware blunder gemaakt en werd een drama nipt voorkomen.

International Yachting WeekDuikboot komt bovenDuikboot vs optimistDuikboot vs optimistOptimist zeilertjes

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: