Almere Regatta 2014 inschrijvingen zijn geopend

Almere RegattaDe Almere Regatta 2014 inschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend. Er wordt gezeild in de ORC-klassen 1 t/m 4 en de eenheidsklassen Melges 24, J22, J80 en X79. Een pluim voor de organisatiecommissie want ze zijn er in geslaagd om de inschrijfgelden te verlagen: €60 voor de boten in de klassen ORC 1 en 2 en €50 voor alle overige klassen.

Bij de inschrijving kan ook meteen opgegeven worden of men gebruik wil maken van de Barbecue (BBQ) op zaterdagavond à €17,50 p.p. Tevens biedt de organisatie de deelnemers de mogelijkheid aan om te ontbijten (€8,00 p.p.) en lunchpakketten te bestellen, ook voor €8,00 p.p.
Let wel opgeven via het inschrijfformulier voor de BBQ kan tot uiterlijk maandag 12 mei 20.00 uur. Uiteraard kun je ook later besluiten of je wel of niet wilt deelnemen aan de BBQ, maar dan betaal je wel een hogere prijs.

Notice of Race
De Notice of Race (NOR) en de banenkaart worden zeer binnenkort op de website geplaatst. Er worden 4 wedstrijden per dag gevaren. Het is dus ook interessant en mogelijk om één dag deel te nemen aan de Almere Regatta.

Voor de kleinere boten (open kielboten) zal er zowel op vrijdag(avond) als zondag middag een kraan aanwezig zijn.

Boten die van buiten Marina Muiderzand komen, krijgen tijdens de Almere Regatta een gratis ligplaats van vrijdag t/m zondag. Wil je eerder komen of langer blijven, neem dan contact op met Marina Muiderzand; info@marinamuiderzand.nl of tel: +31 365 369 151

www.almereregatta.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: