VIDEO: 5 tips om wedstrijden te winnen

wedstrijden winnen

In deze video geeft Peter Bentley, technisch project manager van het British Sailing Team, zijn top vijf technische tips voor regatta succes. Peter Bentley heeft meer dan 20 jaar ervaring in de topsport en is al jaren een sleutelfiguur in het succes van de Britten.

Vooral het advies over de zeilen tijdens belangrijke internationale regatta's zullen de zeilmakers graag horen. Voor de rest covert hij de dagelijkse boot check-up in de aanloop van een zeilwedstrijd en geeft advies wanneer je naar het buitenland afreist met je boot.

Peter gaat niet echt in detail maar het is wel een goede herhaling voor de aanvang van het nieuwe wedstrijdseizoen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: