VIDEO: 5 tips om wedstrijden te winnen

wedstrijden winnen

In deze video geeft Peter Bentley, technisch project manager van het British Sailing Team, zijn top vijf technische tips voor regatta succes. Peter Bentley heeft meer dan 20 jaar ervaring in de topsport en is al jaren een sleutelfiguur in het succes van de Britten.

Vooral het advies over de zeilen tijdens belangrijke internationale regatta's zullen de zeilmakers graag horen. Voor de rest covert hij de dagelijkse boot check-up in de aanloop van een zeilwedstrijd en geeft advies wanneer je naar het buitenland afreist met je boot.

Peter gaat niet echt in detail maar het is wel een goede herhaling voor de aanvang van het nieuwe wedstrijdseizoen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: