Belgische olympische zeilers starten road to Rio op ISAF World Cup te Palma

ISAF World Cup zeilen te Palma de MallorcaDit weekend start de ISAF World Cup zeilen te Palma de Mallorca. Met deze wedstrijd start ook de Olympische Campagne van de VYF zeilers. De World Cup, die start op 29 maart en eindigt op 5 april, is de eerste grote wedstrijd in de lijn naar de Spelen van 2016 te Rio. In Palma kunnen de Belgische atleten zich voor het eerst met elkaar meten en zien hoe ver ze staan na een winter trainen.

Meer dan duizend atleten uit 53 landen nemen deel aan te Palma. Onze Olympische teams vertegenwoordigen ons in drie van de negen klassen.

  • Het VYF Olympic Team Laser Radial: Evi Van Acker en Emma Plasschaert
  • Het VYF Olympic Team Laser Standard: Sam Vandormael en Matthias Van de Loock
  • Het VYF Olympic Team 49er: Yannick Lefebvre & Matthieu Janssens, Levi Slap & Tom Pelsmaekers

Alle media om de 45ste Trofeo Princesa Sofia te volgen:
www.trofeoprincesasofia.org
www.facebook.com/TrofeoPrincesaSofia
https://twitter.com/TrofeoSofia_en

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: