Mast Walk door Alex Thomson (video)

Mast Walk Alex ThomsonAlex Thomson is niet te verlegen om te stunten met zijn IMOCA 60 Hugo Boss. We herinneren allemaal nog de "Keel Walk twee jaar geleden. De Youtube video ging viraal en werd 2.115.824 keer afgespeeld. Het heeft Alex qua aandacht zeker geen windeieren gelegd. Deze keer wandelt Alex Thomson zijn 30 meter hoge mast in en duikt in de oceaan, al zeilend.

De "Keel Walk" kan je hier herbekijken: http://youtu.be/B2PQfJ2SAg4

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: