Watersportverbond zet hoog in

WatersportverbondTijdens de openingsdag van de HISWA presenteerde het Watersportverbond haar nieuwe bestuurslid 'Communicatie, Marketing & Sponsoring’ in de persoon van Frank van den Wall Bake. Als autoriteit op het gebied van sportmarketing en sponsoring is het Watersportverbond zeer verheugd dat deze vakman het bestuur komt versterken. Ook wil het verbond dit jaar haar zichtbaarheid vergroten.

Een nieuwe promo- en evenementenbus wordt jaarlijks ingezet bij zo'n 40 watersportevenementen om de belangen te behartigen van alle disciplines binnen de watersport. Zo zal de bus worden ingezet voor de meting van de catamarans tijdens de Ronde om Texel en als inschrijfkantoor voor de bemanningslicenties tijdens evenementen. Geïnteresseerden die de bus op hun evenement zouden willen ontvangen kunnen hierover contact opnemen met het Watersportverbond

Auteur:

  • Jasper van Staveren

    Jasper van Staveren, Jappie voor de zeilvrienden, is professioneel watersportfotograaf en specialist in online communicatie, Public Relations en Social Media. Binnen de zeilwereld kent men hem als voordekker binnen de verschillende ORC klassen, maar ook op het 'voordek' van een R.I.B. gewapend met zijn Canon camera. Al meerdere jaren schrijft hij voor ClubRacer met als specialisme de catamaran scene.

Voor u geselecteerd: