Giancarlo Pedote wint de Pornichet Select 6.50

Giancarlo PedoteGiancarlo Pedote (ITA) finishte met de Prysmian als eerste in de Pornichet Select 650. De race startte op zaterdag 12 april kort na de middag in de haven van Pornichet in Zuid Bretagne.

De wedstrijd verliep vlot en heeft niet lang geduurd. Pedote finishte maandagmiddag al om 11:39 u. De race duurde voor hem dus welgeteld 1 dag, 23 u en 39 minuten. Tweede werd Luke Berry met de Wild Side. Hij arriveerde om 15:24 u.

De Benelux resultaten:
In de serie klasse finishte Sander Van Doorn (NED) als eerste Nederlander. Hij werd knap 9de met de Penguin in Bondage. Twee minuten later arriveerde Jonas Gerckens (BEL) met de Netwerk om 23:59 u. Robert Rosen Jacobson (NED) werd uiteindelijk 13de met de Postillion en ging om 00:19 u over de eindmeet. In de proto klasse ging Sander Vogelenzang (NED) voor een 7de plaats.

Proficiat aan onze deelnemers uit de lage landen. De prijsuitreiking volgt woensdagmiddag in de haven van Pornichet.

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: