Evy Van Acker wint wereldbekerwedstrijd in Hyeres (video)

  • Author: Ice
    Date: zo, 27/04/2014 - 09:35

Evy Van AckerEvi Van Acker (BEL) heeft op de Internationale zeilweek in het Franse Hyères, de vijfde en voorlaatste wereldbekermanche van het seizoen, de eindzege behaald in de Laser Radial klasse. De Belgische zeilster finishte als eerste in de medal race en wist haar 2de plaats om te zetten in een overall overwinning.

In de eindstand heeft Van Acker 41 punten. De Wit-Russische Tatiana Drozdovskaya telt een punt meer. Marit Bouwmeester (NED), zaterdag tweede in de laatste regatta, vervolledigt het podium met 45 punten.

Emma Plasschaert (BEL) werd 19de in het eindklassement en Daphne van der Vaart (NED) eindigde op een 24ste plaats.

Evy Van Acker wint goud in HyèresEvy Van Acker wint goud in Hyères

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: