Evy Van Acker wint wereldbekerwedstrijd in Hyeres (video)

  • Author: Ice
    Date: zo, 27/04/2014 - 09:35

Evy Van AckerEvi Van Acker (BEL) heeft op de Internationale zeilweek in het Franse Hyères, de vijfde en voorlaatste wereldbekermanche van het seizoen, de eindzege behaald in de Laser Radial klasse. De Belgische zeilster finishte als eerste in de medal race en wist haar 2de plaats om te zetten in een overall overwinning.

In de eindstand heeft Van Acker 41 punten. De Wit-Russische Tatiana Drozdovskaya telt een punt meer. Marit Bouwmeester (NED), zaterdag tweede in de laatste regatta, vervolledigt het podium met 45 punten.

Emma Plasschaert (BEL) werd 19de in het eindklassement en Daphne van der Vaart (NED) eindigde op een 24ste plaats.

Evy Van Acker wint goud in HyèresEvy Van Acker wint goud in Hyères

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: