Sailspecials is voordeel door samen inkopen

SailspecialsSamen bereik je meer dan alleen, dat is het idee achter Sailspecials.nl. Wanneer zeilers zich slim online verzamelen ontstaat een aantrekkelijk platform voor bedrijven om bijzondere aanbiedingen te doen. Sailspecials.nl organiseert sinds mei vorig jaar iedere week twee exclusieve aanbiedingen van sterke watersportmerken. Het aanbod is gevarieerd: een landvast, zeiljas, reddingsvest, dvd of zeezeiltraining.

Inmiddels doen al ruim 2900 zeilers mee. Lid worden van Sailspecials is gratis, uitschrijven met 1 klik geregeld. Probeer het!

Hoe werkt Sailspecials?

1. Je ontvangt een uitnodiging per e-mail

Zodra je lid bent ontvang je bij de start van nieuwe weekaanbiedingen (een 'special') een uitnodiging via e-mail. Je hebt 7 dagen de tijd om mee te doen. Daarna plaatst Sailspecials de gezamenlijke bestelling en is een nieuwe special beschikbaar.

2. Je deelt je verlanglijst

Als lid kun je de keuze van specials mede-bepalen. Ben je lid dan vragen we je een korte verlanglijst in te vullen zodat we een gezamenlijke verlanglijst kunnen samenstellen. Natuurlijk kunnen we geen individuele aanbiedingen organiseren. Wordt iets vaker genoemd dan sturen we daar wel degelijk op!

3. Je koopt een special op de website

Verkoop vindt alleen plaats via sailspecials.nl. Je krijgt toegang tot de verkoop door in te loggen op de website of via de e-mailuitnodiging. De betaling is volledig beveiligd en gebeurt online via Ideal, overschrijving, rembours of Mr. Cash (België).

4. De special wordt bij je bezorgd

Na afloop van een verkoop bestelt Sailspecials de goederen. Deze goederen worden vervolgens door ons verzonden. Je krijgt je pakje daardoor 5-7 werkdagen na afloop van een verkoop. Ben je niet tevreden over je aankoop, dan kan je het pakket binnen 14 kalenderdagen na ontvangst terugsturen en krijg je je geld weer teruggestort.

Ga naar de Sailspecials

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: