Quantum Sails heeft een nieuwe vertegenwoordiging in Zeeland

Quantum Sails ZeelandQuantum Sails heeft de handen ineen geslagen met Lion Sails en daarmee een nieuwe vertegenwoordiging in Zeeland. Lion Sails is eigendom van Ton Leeuwestein, al 46 jaar een bekend en zeer gerespecteerd zeilmaker in zuidelijk Nederland en de Vlaamse kust.

Quantum Zuid West / Lion Sails is gelegen aan de dijk in het Zeeuwse Kats. De zeilmakerij ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van de Zeelandbrug en is daardoor vanuit heel Zeeland vrijwel binnen een half uur te bereiken. Eenmaal binnen zullen Ton en zijn team u vakkundig te woord staan en uitleg geven over onze zeilen. U kunt bij Quantum Zuid West terecht voor nieuwe cruising, performance cruising en wedstrijd zeilen, service aan uw bestaande zeilgarderobe, canvasreparaties en nieuw canvaswerk. 

Door deze toevoeging aan ons dealernetwerk zijn wij in staat om u vanuit alle grote vaargebieden in Nederland en de Vlaamse kust snel en vakkundig van dienst te zijn met de service die u van ons gewend bent. 

Quantum Sails verwelkomt Ton en zijn medewerkers in het dealernetwerk. De jarenlange deskundigheid en ervaring van Lion Sails en de commitment van Quantum Sails om de hoogst mogelijke kwaliteit zeilen te leveren vormt de perfecte match voor zowel toer- als wedstrijdzeilers, en dus voor u!

Contactgegevens Quantum Zuid West
Quantum Zuid West
Veerhaven 1b
4485 PL Kats
T: +31 (0)113-600 291 
F: +31 (0)113-600 249
E: tleeuwestein@quantumsails.com

De Quantum Sail Design Group is opgericht in 1996 door een groep onafhankelijke en ervaren zeilmakers. Het bedrijf is gegroeid naar meer dan 60 verkoop- en servicepunten over de hele wereld, met het hoofdkantoor in Traverse City, Michigan, Amerika. De zeilen worden gemaakt in twee state-of-the-art productiezeilmakerijen, waarmee Quantum het volledige proces van ontwerp, ontwikkeling en productie in eigen hand heeft. Quantum zeilen staan bekend voor hun superieure performance, duurzaamheid en exceptioneel goede vormbehoud. Dit alles wordt bereikt door een ontwerp-, ontwikkeling- en productieproces wat wij kennen als iQ Technology™. Simpel gezegd het meest intelligente zeilontwerp systeem in de branche. In Nederland kunt u Quantum Sails vinden in Rotterdam, Almere, Grou en Kats.

www.quantumsails.nl
www.quantumsails.com
nederland@quantumsails.com

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: