From studio to cardio (video)

Wat gebeurt er wanneer je een TV en radio presentator in het trainingsschema gooit van één van de zwaarste zeilraces ooit?

Tom Bushell ondervindt het nu als Onboard Reporter voor Abu Dhabi Ocean Racing. Bekijk zijn video “From studio to cardio” hierboven.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun data-driven online marketing en e-commerce groei met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: