Antigua Sailing Week ingeblikt met in de hoofdrol Tonnerre de Breskens 3

Van 26 april tot 2 mei werd de Antigua Sailing Week 2014 gezeild met onder andere in de hoofdrol de Tonnerre de Breskens 3 van Piet Vroon (NED). De turquoise boot won de overal prijs in de grote boten divisie. De video hierboven illustreert hun zeer dominante overwinning met in de serie een eerste plaats als minst goede resultaat.

www.sailingweek.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: