Antigua Sailing Week ingeblikt met in de hoofdrol Tonnerre de Breskens 3

Van 26 april tot 2 mei werd de Antigua Sailing Week 2014 gezeild met onder andere in de hoofdrol de Tonnerre de Breskens 3 van Piet Vroon (NED). De turquoise boot won de overal prijs in de grote boten divisie. De video hierboven illustreert hun zeer dominante overwinning met in de serie een eerste plaats als minst goede resultaat.

www.sailingweek.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: