Pampus Regatta inschrijvingen zijn geopend

Pampus RegattaDe Pampus Regatta wordt zaterdag 13 en zondag 14 september voor het eerst gezeild op het IJmeer. De tweedaagse regatta staat open voor SW-, ORC- en eenheidsklasse (waaronder J80 en X-79). Bovendien wordt tijdens de Pampus Regatta ook de ORC4 Club Cup verzeild, waarin de Dutch Quarter Ton Cup is opgenomen.

De Pampus Regatta is een samenwerking van Zeilvereniging Het Y, WSV Flevomare en Roei- en Zeilvereniging Naarden. De organisatie wil met de Pampus Regatta een toegankelijke zeilrace organiseren met een professioneel karakter. Dat zie je terug in de klassen maar ook in de inschrijfgelden: € 35 per boot voor de hele regatta, € 25 voor één van de twee dagen. Deelnemende boten mogen bovendien gratis overnachten in Durgerdam van vrijdag tot en met maandag. Hier is zaterdagavond ook de (dag)prijsuitreiking, barbecue (15 euro p.p.) en het feest.

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor de Pampus Regatta. Ook de Notice of Race is gepubliceerd en staat op www.pampusregatta.nl

Tekst: Flor Cornelissen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: