Team Brunel morgenochtend om 10 uur in IJmuiden verwacht

Team BrunelHet stormachtige weer van de afgelopen dagen is u vast niet ontgaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat Team Brunel niet woensdag, zoals eerder aangegeven, maar morgenvroeg al in IJmuiden aankomt. De geplande aankomsttijd is 10 uur. Dan zal de enige Nederlandse boot in de Volvo Ocean Race 2014-15 voor het eerst in Nederland afmeren.

Schipper Bouwe Bekking (Deventer) en zijn mannen zullen welkom worden geheten door de burgemeester van IJmuiden. Overige Nederlanders aan boord zijn routinier Gerd-Jan Poortman (Zeist) en nieuwkomer Timo Hagoort (Abcoude). Hagoort zit nog in de selectie voor een vaste plek in het team.

Op de foto v.l.n.r.: Louis Balcaen (BEL), Robert Stanjek (GER) en Gerd-Jan Poortman (NED).

Tekst: Diana Bogaards

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: