New York to Barcelona Race promo

De Ocean Masters New York to Barcelona Race is er een om in de gaten te houden. Deze offshore race linkt twee iconische steden en is voor de IMOCA 60 voet klasse een uitstekende promotiewedstrijd. Deze double-handed van New York naar Barcelona is de enige zomerwedstrijd dit jaar voor de IMOCA's.

Het evenement start op 24 mei met een 142 zeemijl lange proloog vanNewport, Rhode Island naar de haven van New York. Op donderdag 29 mei zal de IMOCA vloot participeren in de Hudson River Race. De trans-Atlantische race zelf start op 1 juni 2014. De oversteek zal naargelang het weer zo'n 10-18 dagen duren.

Alle fans van de IMOCA klasse en hun zeilers vergeten natuurlijk niet de Barcelona World Race in hun kalender te zetten, deze start op 31 december 2014.

www.barcelonaworldrace.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: