De Brusails ex-Roaring Forty II klaar voor de Round Britain race

BrusailsDe Brusails ex-Roaring Forty II is net uit de werf in Nieuwpoort in zijn nieuwe decoratie. De Belgische zeiler Michel Kleinjans maakt zich samen met zijn nieuwe co-schipper Alexis Guillaume op voor de Round Britain race.

Volgende week vrijdag vertrekt het duo naar starthaven Plymouth. De eerste race in de nieuwe configuratie, een voorbereiding op de Route du Rhum en de Mondial Class 40.

Auteur:

  • Pit De Jonge

    Pit De Jonge is letterlijk in een scheepsnest geboren. Hij freelancet sinds 1979 als foto- en tekstjournalist of commentator voor binnen- en buitenlandse media. De focus is steeds het water met als thema’s -sport,-recreatie, -toerisme, -competitie,-erfgoed en -economie. Als Ship to Shore verzorgt hij sinds 1987 de communicatie van een brede waaier aan watergerelateerde evenementen en organisaties. 

Voor u geselecteerd: